Kindle më ka ndihmuar në mënyrë eksponenciale rritet dashuria ime e leximit

Unë kam dashur gjithmonë lexuar, që kur unë isha një fëmijë i vogël. Megjithatë, unë kujtoj se kisha humbur disa nga shkëndijë tim / pasion / motivimit për të lexuar gjatë vitit të kaluar.
Për disa arsye, unë kam qenë gjithmonë skeptik ndaj flakë dhe ebooks. I mbajtur paragjykimet e zakonshme e saj nuk është “njëjtë” si një libër fizike, dhe kjo është si kisha bërë vetëm deri mendjen time se librat fizike ishin superior edhe pa i dhënë të ndez një e shtënë e drejtë.
Megjithatë, kjo ka ndryshuar të gjithë një herë kam vendosur për të blerë një flakë verën e kaluar, dhe dashuria ime për flakë tim vetëm rritet aq më shumë unë e përdorin atë. Këtu janë disa arsye pse:

Për kursin, unë ende dua librat fizike, dhe pjesa e trishtuara e përdorimit të një flakë është se unë nuk mund të vërtetë të shikojnë raft librash im rritet, e cila i ka dhënë gjithmonë mua një kënaqësi. Por tani dashuria ime për flakë tim është rritur e tillë që unë pothuajse të ndjehen të sulmuar personalisht kur njerëzit t’i jepte urrejtje të panevojshme: p
Unë nuk e di, vetëm ndjehet si ndoshta ka disa njerëz këtu që mund të lidhen
Sinqerisht, 19-vjeçar libër i vjetër lover

35 thoughts on “Kindle më ka ndihmuar në mënyrë eksponenciale rritet dashuria ime e leximit”

 1. Unë ndjehen të njëjtën mënyrë në lidhje me flakë tim! I shtyrë dhe shtyrë blerjen e një, por më në fund bleu një (Fire HD 10) dhe nuk mund të lumtur!

 2. Unë mendoj se është super i përshtatshëm dhe në përgjithësi vetëm më të mirë për mjedisin, buxhetin tuaj, etj … Por unë dua të ndjehen të tyre, për mua ajo duhet të jetë e prekshme. Kjo është më i përshtatshëm pasi që unë vetëm rrokullisje faqet shumë Rereading seksionet e mëparshme.

 3. Unë kam konsideruar blerjen e një flakë për një kohë tani, por kanë qenë shumë skeptik! Posta juaj më bën të duan të blejnë një ASAP, por unë duhet të pyes: çfarë janë të meta kryesore të lexuar në një flakë në krahasim me një libër të rregullt? Unë do të thotë, duhet të ketë disa krahas të gjithë gjë raft librash ????

  1. I kanë çështje ndijor, dhe letër është shkaktojë ime më e madhe. Unë kam qenë një përdorues besnik flakë që ata të parë doli jashtë dhe unë me të vërtetë nuk mund të mendoj për ndonjë pengesë. Ajo ka dhënë mua mbrapa dashurinë time të leximit, është më i madhi!

   1. ^ Kjo. Unë u përpoq për të ri-lexuar 1980 e mi Penguin kopje kapak të hollë e Kronikave Froissart dhe kollit gati vazhdimisht nga letra përkeqësuar. Kjo ishte kur kam vendosur që të rrinë në flakë dhe Adobe Digital Edition libra. Ndonjëherë ka frustrimet. Një libër Kindle që është mjaft të lira është rreth provimeve arkeologjike patologjisë të zhvarrosur njerëzore mbetet duke shkuar aq larg sa te paleolitit. Ajo ka një ndarje të mrekullueshëm të strukturës së kockave, por me një libër flakë unë nuk mund të ekstrakt imazhin për të ndarë me njerëz. Unë mund të blej një kopje të shtypura të librit në mënyrë që unë mund të skanoni imazhin vetëm për qëllime bisedor. Në të njëjtën kohë, Kindle i ri për PC ka një tipar të bukur pak fletore. Frustratingly tipar është e pronarit dhe kërkon instalimin e vjetëruara Internet Explorer 11, i cili Microsoft vetë lëshuar një këshillues të mos përdorin asnjë më shumë. Megjithatë, me IE11 shënimet në një libër mund të përfshijnë citate të shkurtra copë dhe unë besoj se ata mund të eksportohen dhe të ndahen me përdorues të tjerë Kindle.

   2. Unë jam në një situatë të ngjashme. Unë kam një çrregullim neurologjik kronike, dhe teksti i vogël shkakton simptomat e mia. Vetëm në rastin tim “vogël” shpesh do të thotë vetëm të rregullt-sized. Të jesh në gjendje për të ndryshuar madhësinë e shkronjave është një dhuratë nga perëndia. Ajo tha se, në ekran në Paperwhite tim ndezni është vetëm pak shumë e vogël për mua. Unë kam qenë duke menduar të freskët për një Oasis për të korrigjuar atë.

  2. Unë jam të gjithë në të ekipit flakë, por ngjarjet e mbajtjes dhe komplot rendit vuajnë. Në thelb, gishtat reale tuaja në një libër të vërtetë subconsciously ndihmuar porosinë tuaj trurit dhe ndërtimin e ngjarjeve. Ka një miliona upsides që e bëjnë atë krejtësisht të vlefshme, por keni kërkuar për të meta. Ata nuk ekzistojnë. Dhe FWIW, askush nuk shkon nga e baterisë, që të zgjasë përgjithmonë. Nëse ju paguani atë çdo Hënës së plotë ju jeni të mirë.

  3. Nëse ju harroni të ngarkuar flakë tuaj, ju jeni Sol. Por përveç kësaj, unë e dua atë. Unë kam një Paperwhite, dhe ndriçimi në të është i përsosur. Unë nuk lexojnë libra letër, dhe unë nuk kanë për moshat. Unë u përpoq një herë nja dy vjet mbrapa dhe shkoi “këtë tërësi” mbajtur atë të hapur ‘gjë është e mut “dhe u kthye në flakë tim.

   1. Same, kam lexuar hedhjen poshtë dhe shpesh hedhjen poshtë në anën time. nuk mund të qëndrojë duke u përpjekur për të mbajtur atë të hapur sidomos duke lexuar faqen e djathtë, kur hedhjen në të djathtën time. Me flakë tim unë vetëm të marrë të rehatshme dhe më pas prekni buzë për faqen tjetër

  4. Sinqerisht, e vetmja pengesë për Kindle Paperwhite tim është se ajo kërkon duke u akuzuar çdo disa javë (më gjatë në qoftë se unë kam qenë i zënë). Disa pro shtesë, ju mund të ndryshojë ndriçim për çdo mjedis leximi i cili është i madh, sepse unë dua të lexuar gjatë natës para shtrat. Ndoshta aspekti im i preferuar është fjalor, unë vetëm trokitje e lehtë një fjalë që unë jam i panjohur me të dhe kjo më jep përkufizimin. Bibliotekat digjitale janë mjaft të njohura tani si edhe, Pajtohet tim lokale bibliotekë për atë që kartën time biblioteka më jep akses për të (lodh) dhe unë mund të shikoni vetëm për ndonjë libër unë jam duke kërkuar për për 30 ditë. Nëse ju jeni në gardh dhe si për të lexuar, unë do të investojë në një. Edit: mendimi i një tjetër pengesë, ngjyrë ilustrimet thjesht nuk punojnë në Paperwhite. Kjo është arsyeja pse unë gjithashtu blerë flakë zjarri time (për të lexuar romane grafike / komike). Zjarri është i rëndë kështu që unë nuk do të rekomandojë atë për të lexuar romane në nëse ju mori disa wrists masive.

  5. Unë kam qenë duke përdorur kryesisht flakë tim për disa vjet deri vetëm kohët e fundit. Tani unë ndahet leximin tim ndoshta 50 / 50. flakë janë super të lehtë për të mbajtur dhe relaksohuni ndërsa leximi (kjo është pesha shumë të lehta kështu që ju mund të lexoni në pothuajse çdo pozicion dhe nuk duhet të shqetësohen për peshën e librit dhe mbajtjen atë siç duhet). Është e mahnitshme të qenit në gjendje për të blerë dhe të fillojnë një libër në çast për aq kohë sa ju jeni brenda një sinjal WiFi. Ekrani gjithashtu duket e mahnitshme dhe është shumë e shumë si një faqe të shtypura. Downside megjithatë është që ju nuk bëni vet librat në të njëjtën mënyrë që ju bëni, nëse ju kishte blerë një kopje fizike. Ju nuk keni asgjë për të shfaqur në një raft librash. Ju nuk mund të rishes libër apo të japë atë njëjtë si një kopje fizike. Kindle nuk ju lejon hua nga libra për dy javë, por kjo mund të bëhet vetëm një herë në librin kurrë dhe personi ka dy javë për të lexuar atë dhe kjo është ajo. Pasi dy javëve është e gjatë libri nuk mund të jetë huazuar përsëri aq sa unë jam i vetëdijshëm. Kjo ishte një nga gjërat që më bëri të fillojnë të blejnë kopje fizike të librave përsëri. Librat Unë jam i sigurt se unë dua për të shfaqur dhe të ndajnë me njerëz unë e kam përfunduar blerjen në libër me kapak kartoni. Që të gjithë i tha, nuk ka asnjë mënyrë unë jam duke i dhënë dorë flakë tim. Ajo përshtatet në xhepat e pallto kështu që unë zakonisht kanë atë me mua. Duke pritur për emërimet e gjata apo ndonjë gjë me të vërtetë është kurrë më e lehtë me flakë tim në dorë. Shto se për faktin se ajo mund të mbajë kaq shumë libra, është si të paturit e një raft librash celular me ju. Kam lexuar shumë fantazi epike dhe zvarritje rreth një libri 1000 faqe nuk është praktike.

  6. Unë kam pasur një flakë që nga ~ 2009. Unë kurrë nuk do të kthehem në jo-ebooks. Të këqijat janë: duke harruar për të ngarkuar (kam lexuar shumë dhe shpesh me backlight dhe unë ende ngarkuar atë vetëm çdo 2-3 javë). Ndonjëherë ajo ka për të rinovuar, dhe në qoftë se wifi juaj është në, ajo mund të fillojë shkarkimit, ndërsa ju jeni duke lexuar. Ndonjëherë kjo nuk do të marr rubinetin tim për ta kthyer faqen kështu që unë kam për të goditur atë dy herë. Përndryshe, kjo është fjalë për fjalë ajo. Është kaq e lehtë (dhe e këndshme) të mbajë, nëse ju jeni një lexues me një dorë. Nëse keni lexuar para se të krevat, backlight ju lejon të lexoni në errësirë ​​(veçanërisht e dobishme në qoftë se dikush tjetër fle në shtratin tuaj). Ju mund të sjellë disa dhjetëra apo qindra libra me ju në një udhëtim ose për të kudo që të shkoni, ndërsa vetëm zvarritje gjysmë kile. Ka ton e (të mirë) libra që janë të lirë për të shkarkuar. Të mirat janë të pafund.

  7. E vetmja pengesë unë mund të mendoj është se imazhet duken goxha të tmerrshme mbi to. Pra, nëse ju jeni duke lexuar diçka me një shumë të fotografive ose diagrameve apo diçka, ju nuk jeni do të ketë një kohë të madhe. Unë ende blej mjaft disa libra jo-fiction në formatin fizik për këtë arsye.

 4. Unë pajtohem, ndezni ka ndryshuar jetën time të leximit aq shumë. Leximi im është bërë shumë më shumë aventureske. Të vetmet meta janë (1) ilustrime dhe imazhe shfaqin dobët në disa raste (2) jo çdo libër në botë është në dispozicion

  1. E vetmja pengesë për mua kur të lexuar flakë tim është paaftësia ime për shikim prapa në reacquaint veten me atë që unë kam lexuar më parë. Ndonjëherë unë dua të cek përsëri disa kapituj, dhe për të gjetur se më e vështirë për të bërë në një flakë sesa me një libër fizike. Përndryshe unë dua flakë tim për arsyet e cekura tashmë

 5. Same këtu. Para se të blerë një e-lexues, unë do të lexuar ndoshta një libër ose dy në një vit. Tani unë jam vazhdimisht duke lexuar. Unë nuk llogariten numrat, por sa më shpejt që kam mbaruar, kam filluar një të ri. Unë kam shumë njerëz rreth meje të cilët janë kaq dicky për të lexuar versione paperless, por pastaj unë shoh në se sa përpjekje dhe gjurmë ai i merr ato për të marrë atë që ata duan të lexojnë … E kuptoj, unë jam i mirë. Për mua ndryshimi më i madh ishte se sa shpejt ju mund të merrni librin ju me të vërtetë dëshironi të lexoni.

 6. Një tjetër aspekt i ndezni I really gëzojnë është fjalor. Të jesh në gjendje për të nxjerrë në pah një fjalë të panjohura tuaj me dhe për të marrë një përkufizim është me të vërtetë e dobishme!

 7. Gjatësia komenti është interesante. Unë vetëm dëgjuar për libra audio këto ditë, sepse në këmbë dhe Udhëtime janë mundësia ime më e mirë për kohë të lirë. I paguani një shumë për libra audio (pasi që unë u ndal pirating dhe u zhvendos në Audible) dhe kjo është një kohë shumë të gjatë që unë kam dëgjuar / lexuar një libër të shkurtër. I përdorur të ketë një qoshe ose lexuar në telefonin tim dhe do të lexoni ton librave më të shkurtra. Tani që unë kam një telefon të madhe unë mendoj se unë jam duke shkuar për të filluar leximin e librave të shkurtër si një alternativë për dëgjim.

 8. 100% në bord me OP. Unë kurrë nuk donte një flakë, sepse unë nuk besoj se hype në lidhje me të vërtetë duke kërkuar si letër / bojë dhe unë mendova se do të humbasë të ndjehen të një libri të vërtetë në duart e mia, unë kam qenë fanatik në lidhje me këtë skepticizëm të drejtë deri deri sa nëna ime mori një ndez dhe unë pashë se sa ajo me të vërtetë duket si gjë e vërtetë. I bleu një Paperwhite shumë shpejt pas kësaj. Unë kam qenë i kufizuar mjaft në të ardhurat për të marrë librat kam kërkuar, dhe që të presë ndoshta javë për bibliotekën time të vogël lokal për të porositur libra në do të thotë unë nuk mund të lexuar diku afër shuma unë të kërkuar për të, por jo qëllimin tim është shumë e shumë të pafund dhe unë e kam lexuar çdo ditë për 4 muajt e fundit që të marrë atë. Një tjetër gjë që unë mendova se do të bëni është të jetë një njeri i qepur për të qëndruar me një font më të ‘librit-like’, por pothuajse menjëherë (dhe ndonjëherë që) Unë kam qenë duke përdorur font bookerly. Unë tashmë e vendosur brenda rreth 10 minuta e saj vijnë në post dhe duke filluar për të lexuar se nëse / kur të vdes unë do të jetë urdhërimit një zëvendësim menjëherë, është bërë një nga pikat Unë thjesht nuk mund të bëjë pa asnjë më shumë.

 9. fonts ndryshueshme të ketë qenë një gjë e tillë e madhe për mua. Unë edhe si ndryshimin e typeface varësi zhanrin e librit. Në qoftë se kjo është një “letrare” punë unë do të marr një font më të modës së vjetër, për shembull, ose në qoftë se është non-fiction / sci-fi unë mund të marr diçka më të hijshme dhe moderne në kërkim.

  1. Interesante, për mua e kundërta është e vërtetë. I përdorur të ketë çështje me librat e shtypura që ka madhësive mënyra të ndryshme dhe fonts nga njëri-tjetri. Tani unë mund të kenë e saktë të njëjtën për çdo libër, kështu që edhe unë u përdorur për të … kjo është vetëm e lehtë.

Leave a Reply