200 thoughts on “GOP Silent Pas Trump Tweets pamjet e 9/11 Sulmet To Target Ilhan Omar”

  1. Trump bën një gjë krejtësisht të qortueshme dhe partia e tij thotë dhe nuk bën asgjë në përgjigje. Në lajme të tjera, qielli është blu, uji është i lagësht, dhe dhe dita përfundon në letër Y.

  2. Pas 8 vjet të republikanëve për mosrespektim Obama, dhe 30 vjet e lyer me Hillary Clinton dhe republikanët duke u përpjekur për të njëjtën gjë damn me Aleksandrisë Ocasio-Cortez, dhe Joe Biden … etj etj Republikanët Crazy duan liberalët të respektojnë 1% e tyre korporative lolo, raciste, Human-Shkaktuar Climate-Ndryshimi denier, penale me turmë dhe lidhjet ruse, grabitqar seksual, president TV realitet ???

  3. Republikanët kanë qenë duke përdorur 9/11 për përfitime politike që kur George Bush shpalli “Ju jeni ose me ne ose kundër nesh.” Pra, shumë e shumë ditë një. Kjo nuk është asgjë e re.

  4. Sigurisht ata janë. Disa ditë më parë kushëriri im lidhur një Meme në Facebook se si Illan Omar “vesh një pëlhurë me lajle në kokën e saj, sepse ajo ka mut për trurin”. Në përgjigje I lidhur një artikull që tregonte një përkrahës Trump i cili u arrestua për të bërë kërcënime me vdekje kundër Illhan Omar. Ata nuk u kujdes, sigurisht.

Leave a Reply