Çfarë është një gjë krejtësisht normale që të jenë të interesuar në, por i çuditshëm, kur ju jeni të interesuar edhe në të?

200 thoughts on “Çfarë është një gjë krejtësisht normale që të jenë të interesuar në, por i çuditshëm, kur ju jeni të interesuar edhe në të?”

    1. James: Mirësia dhembshur! Shikoni, një fëmijë! Ted: “Mirësia dhembshur?” James: – “. Qij shenjtë” E pra nuk ka një fëmijë të drejtë atje unë nuk jam gati të them Ted: Ju vetëm e bëri. James: Po I guess I fucked up. Ted: Dhe ju e bëri atë përsëri. James: Ndoshta ata nuk dëgjojnë. Këtu, më lejoni të kontrolloni … zonjë? Madam? mom foshnjës? Mamma? Nëna: Na vjen keq, mund t’ju ndihmoj? James: Miku im Ted këtu tha disa shumë … si të them … “neveritshëm” fjalët. Ju e dini, si uh, marinar flasim. Ne vetëm të kërkuar për të kërkuar falje dhe të sigurohemi që ne nuk qij deri fëmijët psikologjinë tuaj. Si, developmentally folur. Nëna: Oh! E pra, sinqerisht mos u bëni merak për këtë, ai nuk mund të flasim ende anyways. James: Really? Jo edhe emri i tij vet? Ted: Kjo nuk është një Pokemon, ata nuk dalin duke thënë emrat e tyre. James: E pra unë do të jetë një xhaxhai majmunët. Pra, çfarë është emri i vogël dykes anyways? Ted: kalama. Ai do të thotë kalama. Nëna: Është e William. Ne e quajti pas gjyshit të tij. James: Çfarë është ajo e shkurtër për të? Gjuha amtare: Kjo nuk është e shkurtër për ndonjë gjë, vetëm William. James: Si mund të shpallë atë? Gjuha amtare: William. James: Will-EEE-am, e mori atë. Disa njerëz shpallë atë “Bill.” Pra, nuk ha pak Willerm? Nëna: Oh ai ha të gjithë kohën! Ai është gjithmonë i uritur nuk jeni pak Willy-billy? James: Por a ka ngrënë ushqim, ose vetëm … uh, si duhet frazë kjo … squirts hooter? Ted: Çfarë fuck- James: Whoa! Nuk duhet të jetë një port afër, sepse unë jam duke dëgjuar një fuckton e marinar mut tani! Ndoshta shikojnë se gjuha kripur i juaji, eh Ted? Më vjen keq për mikun tim zonjë. Ted: Jo, më vjen keq për mikun tim! Jezusi, a keni parë kurrë edhe një fëmijë para? James: Po ka dy para meje tani. Djeg! … Por nuk ka shkelje të Williun, ai nuk mund të vërtetë të ndihmojnë atë. Amtare: Guys, kjo është e gjitha e drejtë, unë nuk do mend pyetjet! Ju kërkuar të dini se çfarë ai ha? Ne kemi filluar atë në ushqime të buta. James: Si e butë? Ai mund të hani një banane? Gjuha amtare: Ndoshta. James: A llokum? Nëna: Unë mendoj se lëkura do të jetë një rrezik mbytje. James: Një llokum peeled? Gjuha amtare: Fara ende do të jetë një rrezik mbytje. James: Wow, kështu që kjo është goxha e lehtë për të përmbaj një fëmijë eh? Ted: All James të drejtë, unë mendoj se ne duhet të marrë do. James: Prit, Ted. Zonjë, miku im në fakt goditur gozhdë në kokë më herët – nuk e kam parë më shumë foshnje më parë. Unë kam qenë homeschooled deri në kopësht dhe deri atëherë të gjithë kam takuar ndonjëherë ishte të paktën gjashtë vjeç. Por në qoftë se kjo është në rregull, unë kam një pyetje tjetër, dhe kjo mund të jetë pak personal. Nëna: Oh kjo është mjaft e gjitha e drejtë. Çfarë do të dëshironit të dini? James: Cili është numri i tij i sigurimeve shoqërore? Ted: Çfarë dreqin? James: Uh, Ted ndoshta të përpiqet për të përdorur qij-fjalë më pak rreth kec? Nëna: Më vjen keq nuk ju vetëm kërkoni për numrin e tij të sigurimeve shoqërore? James: Po unë jam vetëm kurioz se çfarë ne jemi deri tani.

  1. Sex. Ajo ndjehet mirë për të ushtruar, kjo është mirë për të mësuar në lidhje me atë për shëndetin tuaj, dhe kjo është argëtim për të folur rreth. Por, kur të gjithë ju mendoni rreth dhe të flasim për është seksi, ju jeni një zvarriten, një njeri i prishur, ose një droguar seksi.

    1. Kur isha 13 kam takuar një nga kolegët babain tim, dhe të gjithë Guy biseduar rreth ishte seksi. Non … freakin ‘… të ndaluar. Për orë të tëra. Ajo nuk ka rëndësi se çka njerëzit tjerë janë duke folur në lidhje me, djalë gjithmonë gjeti një mënyrë për të lidhë atë përsëri në seks. Dhe pastaj ai filloi të shkojnë në detaje jashtëzakonisht e hapur për të gjitha gjërat që unë jam “do të duan”, kur kam marrë më të vjetër, dhe kjo creeped mua të pa fund. Kjo ishte hera e parë që kam takuar ndonjëherë dikë që kam kërkuar për të pyetur “Çfarë dreqin është e gabuar me ju?” Nëse të gjithë ju mund të mendoni ndonjëherë për është seksi diçka është seriozisht e gabuar me ju.

      1. Është e shëndetshme për të folur rreth seksit, por jo deri në pikën ku ajo i bën të tjerët të pakëndshme. Dhe ndoshta ishte diçka e gabuar me të. Kryesisht pasi që ju janë duke thënë nënkupton që ishin të rinj kur ai foli në lidhje me atë stuff, kështu që jo vetëm që ishte e mërzitur, por edhe të papërshtatshme.

  2. fjalë për fjalë çdo gjë dhe çdo gjë. A jeni të vërtetë duan të jenë të njohur si djalosh i cili është me të vërtetë në lakra? Kjo është në rregull për të qenë një koleksionist stilolaps, por në qoftë se ju mbani në vazhdim e sipër në lidhje me dallimet në mes stilolapsa blu dhe e zezë, ju jeni të çuditshëm. Në ecje? kjo është në rregull, por nëse ju filloni duke jetuar në një tendë dhe dont dush për një javë, ju jeni një njeri i çuditshëm. Çdo gjë që kalon mbi të makthi do të ju jap një reputacion si atë djalë

Leave a Reply