11 thoughts on “Ne kemi marrë vlerë paratë tonë me këtë magji”

   1. Në luftime, ju jeni më të mirë hedh bekoftë. Udhëzime mund të japin një person një 1d4 shtesë në kontrolle aftësi. Kjo është shumë e dobishme jashtë luftimit, por në luftime kontrollon aftësinë të mos dalë shumë shpesh në shumicën e rasteve, nëse pala ka një Grappler apo diçka. Bekoni është lloj i si një version luftarake të udhëzuar, i cili jep një 1d4 shtesë në rrotullon sulm dhe kursim hedh vend e kontrolleve aftësisë.

   2. Sepse në pothuajse çdo situatë vetëm duke përdorur një magji dëmtimit apo një aftësi tjetër mbështetje është një përdorim më të mirë të një veprimi. Gjithashtu kjo është një magji përqendrimi, kështu që ju nuk mund të ketë ndonjë spells tjera jo-menjëhershëm aktive në të njëjtën kohë.

    1. Ndeshet I guess, por edhe atëherë është më mirë për të vetëm të ndihmojë apo diçka. Vetmja mënyrë ajo është e mirë në Combat po hedh një dikush që do të përballet ose të grappled kur hedhjen një pritë

 1. Unë ende nuk e kuptoj pse lojtarët e mi nuk përdorin udhëzimin ose ndonjë magji tjetër hamendje, kurrë. Unë jam një drejtor sandbox-style Lojra Operacionet, dhe një pjesë e madhe e çdo hark histori është gjetur se çfarë dreqin po edhe ndodh. Unë mendoj se ata me të vërtetë si pyetje NPCs …

 2. Udhëzimi është ndoshta më të mirë nga e luftuar magji nuk ka. Zotësisë apo gjysmë aftësi për çdo aftësi kontrolloni të bëni? Të gjithë ju Gotta bëni është të mbani mend? Dreq po.

Leave a Reply