Acaba de passar el servidor + (SK0-004) !!!

Wayyyyyy va fer millor del que vaig pensar que ho faria amb un 844/750!
He utilitzat els següents recursos:
de Daniel Lachance llibre de CompTIA Server + Certification All-in-One Guia d’examen (Examen SK0-004) https://www.amazon.com/dp/125983803X/ref=cm_sw_r_cp_api_i_wKkSCbSKGE1DS
Total de proves de pràctica provador que vénen amb ell
La guia d’estudi + de CompTIA Server Oficial (era un llibre electrònic que s’inclou amb el paquet de luxe CERT)
pràctica CertMaster
Em vaig sentir molt preparada d’entrar, però això és probablement a causa de l’ansietat i havent necessitava dos intents per passar Xarxa + fa dos anys. No hi havia res massa sorprenent però sens dubte un parell de preguntes per fer que les coses en segon lloc conjectura. Sens dubte més fàcil de prendre si vostè té Net + i jo podria imaginar encara més fàcil amb la Sec +.

11 thoughts on “Acaba de passar el servidor + (SK0-004) !!!”

  1. Felicitacions! Gran puntuació! El sentiment de no ser prou bo mai desapareix. Que afecta els que estem en la tecnologia per alguna raó. Hi va haver un post sobre això en la primera pàgina d’aquest matí, la síndrome de l’impostor alguna cosa alguna cosa, coses interessants. Gairebé tots els comentaris són de tecnologia, desenvolupadors, etc.

Leave a Reply