Аз съм почти три години след оп VSG и има няколко неща за това шоу, което наистина да стигнем до мен.

ЖЕЛАЯ тези хора трябваше да преминат през една и съща проверка за надеждност, тъй като повечето застрахователни компании изискват да одобри операцията. Не, защото аз съм ревнив, а защото мисля, че предварително изисквания оп работа. Например, аз трябваше да се работи с диетолог за шест месеца и да има оценка психясване. Получавам, че времето е от съществено значение за много от тези хора, но когато д-р Сега ги изпраща у дома в продължение на 1-2 месеца, за да губят х част от теглото си, защо да не изисква ежеседмични диетолог и терапия назначения? У дома съм особено, за да видите за себе си какво точно се случва, да ги водят дневник на храните и да го прегледа, и т.н. Аз също избра да се придържаме с моя диетолог в продължение на шест месеца след оп и е установено, терапевт, само за да работят през менталното блокове, които дойдоха с пътуването. Аз честно казано мисля стъпки като тези по-добре щеше да ги оборудват за успех. Само моите два цента.

55 thoughts on “Аз съм почти три години след оп VSG и има няколко неща за това шоу, което наистина да стигнем до мен.”

 1. Аз съм се чудил от началото на шоуто, ако има повече за плана от това, което виждаме по телевизията. Както може би те са по-задълбочени консултира с медицинска сестра, преди да напусне, а може би те имат редовни срещи между Skype тежат добавки. Трудно е да се каже.

  1. Но всичко ще е по-разумно да се зрителите, ако ни беше казано, всичко това. Седем години в, а не една дума за всяка допълнителна обработка, ме кара да мисля, че тя не съществува. Но би трябвало.

   1. Колкото по-рано сезона показват повече. Специалистите по хранене често са изпратени в домовете си. По дяволите, един от пациентите, дори в крайна сметка води класовете на д-р Сега слага в клиниката си за нови / стари пациенти, за да си взаимодействат и да се учат. Определено има много повече от това, което виждаме. Поне там да бъде използван.

 2. Имам VSG в понеделник. Това всъщност е по-лесно за мен да се получи одобрение, отколкото очаквах. Направих оценката психиатричното, но аз отивам да започнете да виждате терапевт сам. И аз отивам да продължите да виждате диетолог (застраховка / моя хирург изисква само едно посещение). Но никой не е изискването! Аз съм, че избрахте да направи това, защото аз гледам това шоу и Ужасен съм аз няма да бъде успешна, ако не го направя. Той просто ме изумява, че никой не е наистина проверяваше мен. Аз съм сигурен, че моят хирург просто ще направи операцията и нека това да бъде, че.

 3. Така че баба ми почина днес. Тя имаше нула качество на живот, така че е трудно, но за най-добрите. Но това, което ме вбеси е погребален дом-директора. Той е трън в задника, така или иначе, но след това разкри, че е имал обиколка групата преди една година. Брат му е лекар и му казах “Моят партньор ще ви лента във формата на седмица, да се хранят последния си голям хранене сега.” Пич има нула разбиране на начина на живот на WLS, продължи около любимите му ястия на шведска маса и никога не е чувал за протеинови шейкове. Буквално трябваше да му училище и аз съм доста раздразнен от това. Същия начин, аз също загубих приятел, който се надене в Мексико и се подиграваха ми за проследяване на храните, също се разболя преяждане направи. Три месеца по-в, я Facebook профил снимка й е ядене цяла пилешки сандвич.

 4. Винаги съм изненадан, че той чака, за да ги изпрати на терапевт, докато те се борят. Защо не в началото? Много от тях изглежда да има дълбоки семки въпроси. Въпреки, че аз съм сигурен, че има много, което се случва зад кулисите.

  1. Чудя се едно и също нещо! Ако само за да започне промяна на отношенията си с храна, но по-голямата част от хората в шоуто да има някои сериозни неща, които да работят.

  2. От това, което съм събрал той е казал, че те се справят с общото психическо състояние на човек предварително ОП но спестява на специфични патологични проблеми, които ги карат да се яде, докато те осъзнават, че могат да отслабнете, но яденето е механизъм за справяне, че те нужда от помощ с. Изглежда, той се опитва да използва първия лошото тежат като причина да ги тласне към терапията.

 5. Това е възможно, има много, което се случва, че ние не виждаме. Не може да се побере всичко в двучасов епизод с реклами. Просто казвам.

  1. Точно така, но ми се ще да си представя, че ще чуете, че се е споменато в един момент, ако това е така

   1. те имат диетолог, сме свикнали да я видите в по-ранните времена, и терапия е задължителна

Leave a Reply