Njohuri tmerrshme e vdekjes

Unë do të postoj një paralajmërim këtu paraprakisht, sepse unë nuk jam edhe i sigurt nëse moderatorët do të lejojë që kjo të publikohet. Kjo nuk është e mundshme një histori që do të trembë apo të bëjë që ju të kërcejnë. Por ai përmban njohuri për diçka që askush nuk duhet të dini. Kështu që unë do të rekomandojë ndalur këtu.


Unë nuk e kuptojnë unë kam qenë i vdekur për shumë muaj. Ajo ishte vetëm kur m’u kujtua fakti çuditshme që kisha lënë testament, kur isha vetëm 22 vjeç.
Unë do të lënë një fund të lartë MacBook Pro, në kohën e fund të lartë, për nënën time. Unë do të lënë raketë tenisi tim pranë atit tim, dhe disa video games te vëllezërit e mi. Më shumë ose më pak të gjithë pasurinë kam pasur. Unë do të kthehet nga udhëtimi im, pas rreth tre vjet, dhe nuk e kishte menduar shumë e saj në atë kohë, por më vonë vënë re nëna ime kishte, në një pikë, marrë të njëjtin fund të lartë Macbook Pro. Babai im kishte, në një moment kur unë u zhdukur, marrë në një punë tenisi mënjanë nga puna e tij të rregullt. Dhe të gjithë e video game consoles mi të vjetër kishte lëvizur poshtë për të ku vëllezërit e mi ishin në shtëpinë e vjetër të familjes.
Kjo bindur vetëm më për asgjë, Unë vetëm mendova se ishte një rastësi e çuditshme. Por ajo mbajti mua duke menduar.
Trupi im, gjithashtu, kishte marrë në një lloj … mpirje. Të cilën unë do të thotë se para se unë do të lënë, kam përdorur për të shpenzojnë tërë ditën duke menduar për ushqimin. Çfarë është për mëngjes, drekë, darkë, një snack; Unë kam qenë vazhdimisht të uritur. Por, edhe pse kur u ktheva, vazhdova zakon të hahet këto ushqime dhe shkoi nëpër të njëjtat mocionet, uria ishte pak a shumë zhdukur. Ajo ishte si vetëm kujtimin e urisë mbetur. Unë ende gëzuar duke kaluar duke bërë sanduiçe apo tiganisje diçka në tigan, por uria e vërtetë? U zhduk.
Së bashku me këto ishte edhe një pjesë e asaj që unë mendoj unë konsiderohen “prova.” Provat që unë nuk ishte më gjallë. Kjo ishte se unë nuk ishte më pjesë e çdo bisede. Unë do të ulen në tryezë me familjen, apo edhe të shkojnë për të vizituar miqtë e vjetër që kam pasur përsëri në qytetin e lindjes. Dhe unë do të përpiqet të hidhen në në pika të caktuara për të kontribuar ose vetëm për të thënë diçka, dhe nuk do të jetë një heshtje ende. Pastaj ata do të vazhdojnë sikur asgjë nuk kishte thënë fare. Pjesa e çuditshme është se çdo herë që unë do të mendoj se të hidhen në bisedë, dikush do të thoshte diçka në të saktë të njëjtën kohë. Ajo ishte si në qoftë se unë kam qenë atje, por disi nuk ishte.
Pasi unë do të realizuar këto tre pjesë të “provave”, një mendim u hodh në mendjen time, por me një zë që nuk ishte e imja. Ti e di.
Ju mund të shkoni përsëri. Ti e di. Ajo vazhdoi. Kthehu në të gjallët.
I vendosur për të luajtur së bashku. Çfarë kam për të humbur? Si? Une mendova.
Mendoni për çdo kohë në kujtesën tuaj të ndërgjegjshëm. Dhe të përqëndrohet vëmendjen tuaj në atë moment. Ai tha se.
Ju do të thotë udhëtimin në kohë? I pyeta përsëri.
Në një kuptim. Por ajo duhet të jetë diçka që ju kujtohet.
Unë do t’i jepte një provoni. Ky mendim, kam konsideruar, ishte një lloj copë të katërt të provave që kisha kaluar tashmë. Kështu që unë mendova për herë të lumtur në kujtesën time të kohëve të fundit, dhe vendosi se ajo erdhi në një moment të caktuar gjatë udhëtimeve të mia. Unë do të bërë disa para të madhe nëpërmjet një seri e investimeve, kam pasur një apartament të madh me një TV ekran të sheshtë, një të dashurën e bukur dhe shumë e miqve në këtë zonë. Unë kam qenë edhe anëtar i një numri të klubeve. Kështu që unë e fokusuar të gjithë vëmendjen time në atë moment në kohë.

Funksionoi. Unë isha kthyer në apartament. E njëjta Apartament kisha përqëndruar gjithë vëmendjen time në. Një nga kujtimet e mia.
I kontrolluar në xhepin tim. Aty ajo është! iPhone tim të vjetër klasik, e unë do të mbahen edhe në gjendje të mirë dhe të marrë në shtëpi me mua, ishte aty vetëm sa ajo përdoret për të. I hapur kalendarin për të parë se çfarë pika e saktë në kohë unë do të kthehet për të. Ajo ishte 24, dhe aty ishte një shënim në atje në lidhje me planet e mia për ditë. ndeshje tenisi në 6 pasdite, tha ajo. Mendova përsëri, çfarë ndeshje tenisi nuk kam ndonjëherë të luajë këtu? Pastaj unë praktikisht qeshi me zë të lartë unë ishte aq i ngacmuar. Kjo ishte ajo, ajo kishte dërguar mua përsëri në një pikë të përsosur në kohë. Ndeshja më e mirë e tenisit unë do të pasur ndonjëherë.
Unë do të përfundoi duke fituar atë në një tiebreak, dhe ndeshja ka qenë në thelb një mbështjell pah. Pasi ndeshja me të vërtetë kishte marrë duke shkuar për një bandë e njerëzve nga qyteti madje ka treguar deri për të parë atë. Unë nuk mund të besoj se unë do të marrë mundësinë për të relive atë.
….
I ardhur në palestër, dhe kundërshtari im të ishte i çmendur. Por unë tashmë e dinte se. Kjo me të vërtetë është e njëjtë, mendova. Unë iu afrua atij për të kërkuar dikë që të ngrohtë deri me të, por ai nuk do të bisedoni me mua për një minutë. I guess Unë kam marrë për të shkuar nëpërmjet saj përsëri.
“Çfarë është e gabuar?”, E pyeta. Ai është i çmendur për shkak se ata nuk e luajnë atë në gjykatë fund. Gjykata ku të gjithë lojtarët më të mirë të luajnë.
“Ata vënë mua në mes përsëri.” Ai u përgjigj. Unë mund të ketë thënë atë për të. Tani ne do të nxehet për një kohë, atëherë ai do të pyesni mua për të luajtur një grup për shkak se ai dëshiron të fitojë për të ndjehen më mirë.
Dhe kjo është pikërisht ajo që ndodhi.
…..
Ne do të shkuar gjatë gjithë rrugës deri në tiebreak kur kam pasur një ide interesante, edhe pse. Një ide unë isha i habitur nuk ka ardhur tek unë shpejt.
Çfarë ndodh nëse hedh atë?
Unë e dija se do të fituar ndeshjen. Gjithkush kishte treguar edhe deri qëndron, ashtu si më parë. Ajo ishte im të shërbejë, dhe unë kam qenë vetëm disa pika larg nga ajo. Lojtarët më të mirë në gjykatë fund edhe u ndal për të parë. Ashtu si më parë.
Pra, çfarë nëse, në vend të kësaj, unë e hodha një Toss për një të shërbejë dhe vetëm goditur atë 50 këmbët jashtë caqeve? Ose çfarë nëse unë nuk e provoni edhe për të kthyer një shërbejnë e tij? Kjo ishte të shërbejë tani tim, kështu që unë i realizuar artistikisht unë do të jap opsionin e parë një e shtënë.
I hodhi topin në ajër, dhe mori gati për të lëkundur aq e vështirë sa të jetë e mundur. I hodhi tërë fuqinë time në të, me qëllim për gardhin në anën tjetër të gjykatës.
Topi u ul krejt në kutinë e shërbimit. Dhe ai nuk u kthye mbrapsht.
Unë nuk mund të besoj atë. Unë kam qenë i habitur për një minutë pas. Të gjithë të drejtë, ndoshta kjo ishte një pikë për shans. Por të gjitha ende ndjehet e çuditshme për mua. Unë do të hedhur të gjithë pushtetin tim në të shtënë, dhe ajo shkoi në të njëjtën shpejtësi të saktë dhe u ul në të njëjtin vend e saktë si më parë.
Ajo ishte e tij shërbejnë tani, kështu që kam vendosur të provoni opsionin e dy. Unë nuk do të përpiqen për të goditur topin mbrapa.
Kështu që unë le roje time poshtë dhe vendosi të marrë një sy gjumë të shpejtë. Ai hodhi topin lart në ajër, dhe e goditi atë në qoshe e jashtme, ashtu si m’u kujtua. Unë nuk ishte duke i kushtuar vëmendje në të gjitha, edhe pse.
Ndoshta sepse unë kam qenë kaq i qetë, në mënyrë të pandërgjegjshme krahu im ndryshoi rrokje e mia në raketë dhe unë rocketed një avantazh përsëri në oborrin e tij. Unë do të fituar pikë. Përsëri.
Unë nuk mund të besoj atë, kështu që unë qetësuar veten poshtë. Unë vetëm le roje time poshtë, kjo është e gjitha. Unë kam qenë një pikë larg fituar ndeshjen, dhe m’u kujtua atë në mënyrë të qartë. Ne do të goditur topin mbrapa dhe me radhë për rreth njëzet shtëna kur më në fund goditi një i pabesë kaluara tij. Kjo ishte pika më e mirë e ndeshjes. Këtë herë, mendova. Unë do të përqëndrohen të gjithë vëmendjen time në as goditur topin e tij të shërbimit mbrapa.
E dija se po vinte në qendër, dhe si ai hodhi topin në ajër për të shërbyer e tij dhe kam marrë të gatshme për atë që unë tashmë e dinte do të ndodhte. E gjithë vëmendja ime ishte përqendruar, unë nuk do të goditur topin mbrapa këtë kohë. Absolutisht.
Por këtë herë ishte ndryshe. E tij shërbejnë hyri në rrjetë. Nuk ishte një lloj gulç në turmë. Kjo nuk është … për herë të parë diçka kishte ndryshuar.
Mirë, ndoshta unë vetëm kujtua atë të gabuar. Ndoshta kjo ishte të shërbejë e tij e dytë. Kështu që unë përqendruar të gjithë vëmendjen time dhe mori gati për topin për të shkuar në qendër të oborrit. Ai hodhi topin në ajër përsëri.
Topi shkoi në rrjetë. Kjo ishte pika ime, unë do të fituar ndeshjen. Përsëri.
Turma nuk reagoi këtë herë, nuk ishte vetëm një heshtje e çuditshme. Kemi ecur deri në net për të shkundur duart përsëri, por shtrëngim duarsh ndjerë shumë të ndryshme. Ndoshta për shkak se e gjithë gjykata ndjehet shumë më e ftohtë se mu kujtua kurrë atë që po.
….
Për fat të keq, unë do të bërë një gabim. Një gabim i madh. Sepse unë do mend të gjitha gjërat e mëdha kam pasur dhe të gjitha pjesët e mëdha të atyre kujtimet e atij udhëtimi.
Por unë do të harruar arsyen unë do të shkuar në shtëpi.
Prishja e tmerrshme me të dashurën time. politika qytetin e vogël duke qenë shumë e mërzitur se unë do të datës një vajzë lokale, jetonte me të, dhe shkatërruar me të, pa u martuar. Të glares zemëruar, ndjenja e urrejtjes dhe armiqësisë e të gjithë rreth meje që përfundimisht më ka çuar të japë dorëheqjen.
Unë të kuptojë ky post po bëhet e gjatë, kështu që unë nuk do të ju tregojnë të gjitha detajet se si unë u përpoq për të ndryshuar atë që do të ndodhë. Sigurisht që kam bërë. Para se ajo kishte qenë unë që e kisha shkatërruar me të, duke marrë këmbët e ftohta, kur gjërat janë duke u serioze. Këtë herë nuk ka pasur një thyerje në të gjitha. Ajo shumë e shumë Ghosted mua.
Këtë herë unë thashë vetes unë nuk do të nënshkruajë dorëheqjen, unë do të përpiqet të qëndrojë dhe të bëjë gjëra të drejtë me qytetin. Por në vend që të shkojnë në për nënshkrimin e kontratës, unë do të dëgjuar se puna vetë ishte anuluar në qytet. Diçka në lidhje me shkurtimet buxhetore.
Kështu që kur unë e dija A do të ndodhë që unë u përpoq vazhdimisht duke bërë B. Por unë jam postimi gjithë këtë nga mbrapa në shtëpi, edhe pse kam premtuar unë do të bëhem i qëndrojnë këtë herë. Dhe sot, më kujtohet, është e njëjtë me datën e kuptova para se unë kam qenë, në një mënyrë e të folurit, të vdekur.
Unë nuk mendoj se në këtë kohë. Unë nuk mendoj se në lidhje me sendet në vullnetin tim duke treguar deri, ose mungesën time të urisë dhe mpirje, ose se si në vendin e ndjej. I vënë të gjithë vëmendjen time në gjëra të tjera. Këtë herë, unë mendoj se, duke u përpjekur për të aktivizoj veten. Këtë herë unë do të lëvizë përpara.
Në rreth të njëjtën kohë i njëjti mendim pops në mendjen time përsëri me një zë që nuk është e imja. Vetëm, si duhet të përshkruajnë atë … .altered. Redaktuar.
Sepse këtë kohë zëri nuk thonë se ju mund të shkoni përsëri. Ti e di. Këtë herë kjo nuk do të bëjë një mbrapa me radhë dhe me mua se si unë mund të kthehen në një vend tjetër ose kohë në kujtesën time të vetëdijshme.
Këtë herë ajo tregon mua.
Ju jeni duke shkuar prapa.

4 thoughts on “Njohuri tmerrshme e vdekjes”

    1. Ndjehem si kjo mund të jetë “jeta juaj ndezje para syve tuaj”, pjesë e vdekur. Nuk është kjo teori që në sekondat e para se jeta juaj mbaron trurin tuaj ngadalëson dhe ju kujtojnë çdo moment të jetës tuaj deri në këtë pikë, nga kujtesa tuaj të parë të dytë e fundit para se të vdes. Por teoria shkon thellë … Ky momenti i fundit para vdekjes është ende një moment në jetë që ju të ri-live në mënyrë që tuaj gati për të vdekur në kujtesën tuaj të jetës tuaj, ju kujtohet jetën tënde nga fillimi përsëri, dhe kjo kurrë nuk përfundon nga perspektiva juaj. Ju të bëhet mbërthyer në një lak të pafund, por truri mund të kandidojë vetëm për aq kohë para se të fillojë drejtimin në “mete”. Ndërsa truri juaj e di se çfarë ka ndodhur ajo fillon të harroj se si ndodhi. Pra, ju ende do të fitojë ndeshje tenisi, por truri juaj do të fillojë të harrojmë se si ndodhi.

      1. Ok, postimi juaj ka kuptim për mua. Por, atëherë si bën që të lidheni me fillimin e tregimit, ku ai po vazhdon të jetojë “jetën” e tij për një kohë, me sa duket, pasi ai tashmë kishte vdekur?

Leave a Reply