22 thoughts on “Koji Blues džemper i komplet je tvoj svih vremena fave?”

  1. Krug logo je super, ali samo na navijače, izgledala strašno na ledu. Ista stvar je sa onima sa crvenom na dnu. Omiljenih ledu su definitivno naš WC-om.

      1. Volim krug logo dizajn, ali i mornarica ne igram dobro na ledu. Logo je jedan od mojih omiljenih logotipa ipak, to jednostavno ne radi na hokej dres u punoj brzini.

  2. 94-98. To je bio moj prvi dres kao klinac i to ima ozbiljan nivo nostalgije za mene. Također, oni su ubice dresa. Voleo bih da vidim ih koristi kao jednokratne alternativni ponekad.

  3. Tu je sretan medij između naših 60-ih pogledati i naš trenutni komplet. Moj problem je da smo pretežak sa mornarici. Naš trenutni dalje belci su savršeni. Edit: Imamo najbolje logo u hokeju. Nema potrebe za lukove, slova, ili promjene u Note. Ja sam cool sa miješanje ga sa naizmenično ali ostavite Napomena miru.

  4. Voljela sam set 84-87, sa tekstom BLUES iznad komentar. Ne nužno da bi trebalo da ga vratiti (iako bi napraviti kul alternativni u mom svetu snova gdje je WC postati dom izgled), ali to je bio jedinstven i izgleda prilično dobro.

  5. 89-94. Izgleda da postoji razlika u tu negdje, ali ja ne vidim i ne sjećam se promjene u tom vremenskom okviru. I dalje imam autentične ceste CCM od 93. Love taj džemper.

Leave a Reply