Orlando Maker Faire 2018 – Të gjitha Lufton e Mammoth!

7 thoughts on “Orlando Maker Faire 2018 – Të gjitha Lufton e Mammoth!”

 1. Mirë për të parë më shumë pamjet e Mammoth! Unë e dua këtë gjë të madhe memece. Dobësitë e projektimit janë sigurisht të dukshme (nëse një kundërshtar i shmanget front Mammoth, ajo është 100% pafuqishëm), por potenciali është atje dhe të metat janë ekzagjeruar nga arenën tepër të vogël (Mammoth ishte pothuajse shumë e madhe për të bërë një rrotullim fitoren në atë të vogël gjë). Nëse versioni Battlebots është pak të shpejtë dhe më maneuverable … mirë, kjo është ndoshta ende nuk e fituar kampionatin, por shpresojmë se fiton të paktën një herë!

 2. Ndjehem si një rast të vërtetë e nevojshme për të ndryshuar kufizimet e tyre madhësi. Kjo arenë ishte vetëm wayyyy shumë e vogël për Mammoth të luftuar në. Shikoni përpara për të parë se si ajo kryen në një arenë më të përshtatshëm të madhësisë së tij.

   1. … kjo është fjalë për fjalë ajo që kufizimet madhësia janë, duke parashikuar se njerëzit do të përpiqet të bëjë robots shumë të mëdha.

    1. Drejtë, por edhe me rregullat në fuqi, ju ende nuk presin që dikush të vërtetë të shkojnë dhe të bëjë një robot që goddamn i madh, për shkak se pse do të ju?

     1. Njëjtën arsye ne kemi bërë robots për të luftuar eachother në vendin e parë? Sepse ne mundemi.

Leave a Reply